Tuesday, April 28, 2009

Knock, knock

Danas nam je 20. nedelja, pola smo završile, saznale smo da ćemo u novembru dobiti drugaricu (koja po svaku cenu hoće isto da se zove) i po prvi put smo se jasno i očigledno oglasile jednim blagim ali vrlo osetnim pokretom!

Toliko sam se zbunila! Već nedeljama očekujem da nešto osetim i primećujem neko muljanje po stomaku, mislila sam da je to to, kad ono danas, tup! Pa opet, tup-tup. To se desilo par minuta pošto joj je Bobi 'pričao'. Ja sam neobično oduševljena što ću joj očigledno biti druga violina.

Osim ovog, juče sam došla na nesrećnu ideju da u slatki kupus stavim malo belog luka (kako bi beli luk mogao da smeta?) od čega patim od ručka pa do sad, devet uveče. Užasno mi je muka. Ni ne znam da li je od tog kupusa ali je vrlo nepodnošljivo.

7 comments:

  1. Koju drugaricu i ime?
    Slatki kupus, bljaks

    ReplyDelete
  2. Ivana (Mina i Petra) ce isto imati devojcicu. Ime je jos neizvesno posto je Bobi stavio veto na to sto se meni svidja ali Ivana nema tih problema.

    Sto ne volis slatki kupus kad ti volis sve te zelenise?

    ReplyDelete
  3. Ja volim ove fensi zelenise, a slatki kupus jok

    ReplyDelete
  4. Sta su ti to fensi zelenisi (samo nemoj da kazes brokoli molim te!) Slatki kupus je strasno zdrav, I'll have you know.

    ReplyDelete
  5. Btw ni ja ne volim slatki kupus, ko Lara. Meni on nekako tezak za zeludac. Nikako da se svari...

    ReplyDelete
  6. Brokoli, blitva, zelje, sremus, kopriva, rukola...U stvari, ja ne volim kupus ni na jedan nacin, sta ces, niko nije savrsen:)

    ReplyDelete
  7. Meni je kupus ok zato sto je a) lak za spremanje i b) pouzdano zdrav. Od tvojih fensi zelenisa nekima uopste nemam ni pristup (zelje, sremus, kopriva) a i ne zelim ga :)

    ReplyDelete